Kouluttajat

Yrityksemme:  Kuumussa Virtaa Oy  – esisuomi @ gmail.com     050 – 5713952  /Kati

Kati Sarvela (katisarvela.com) on hammaslääkäri, tietokirjailija,  NLP Trainer, hypnoterapeutti ja mindfulness – ohjaaja. Kati yhdistää Toivovalmennukseen erilaisia tietoisuustaitoharjoituksia, itsehypnoosia erilaisine mielikuvaharjoituksineen sekä EFT-työskentelyä. Lisäksi hän on opettanut luovaa reflektiivistä kirjoittamista Sisäinen teatteri-menetelmellä.  Hän antaakin usein peilaavia kirjoittamisharjoituksia valmennus- ja työnohjausasiakkailleen. Kati onkin  kirjoittanut kirjansa, Sisäinen teatteri – luova kirjoittaminen tietoisuustaitona.  Tällä hetkellä Sarvela kirjoittaa blogiaan, tekee kliinisiä töitä hammaslääkärinä Kuhmossa, ottaa vastaan hypnoosivalmennuksia ja  vetää tietoisuustaitokoulutuksia ja  työnohjauksia.

Kati on kirjoittanut pitkään blogiansa Anna ja hänen ystävänsä.  Lisäksi Kati on sairauden kokemusasiantuntija.  Hänellä on ollut sekä rintasyöpä että melanooma. Kenties juuri siksi kärsimyksen keskeltä löytyvä toivo, on lähellä hänen sydäntään.

Kati tekee tiivistä yhteistyötä kehotietoisuustaitojen puolella sisarensa, Annika Sarvelan kanssa.

Annika Sarvela on somaattisten menetelmien opettaja (jooga, shindo ja autenttinen liike), tanssitaiteilija ja terapeuttisen tanssin opettaja. Joogaa Annika on opiskellut Integral-Yoga Instituessa Yhdysvalloissa 1980-luvulla. Myöhemmin hän on täydentänyt opintojaan Suomen Joogaliiton -kursseilla ja Annika opiskelee tällä hetkellä myös Iyengar-joogaa. Joogaharjoituksessa Annika pyrkii ohjaamaan ihmisiä kohden läsnäolon taitoa unohtamatta iloa liikkuvasta ja hengittävästä kehosta. Tärkeää on myös erilaisten ihmisten haasteiden huomioiminen joogaharjoituksessa. Jooga on ennen kaikkea löytöretki sisäiseen maailmaan kohden kehon, mielen ja hengen tasapainoa ja samalla tutkimusmatka siihen miten harjoitus heijastuu joogamaton ulkopuolelle. Annika on valmistunut vuonna 1990 Naropa Institutesta BA of Arts -loppututkinnolla (movement studies emphases in dance movement therapy) sekä vuonna 1992 School for New Dance Development -korkeakoulusta Hollannista. Vuonna 2000 Annika suoritti tanssin pedagogisen diplomin Teatterikorkeakoulussa. Annika on integroinut osaamistaan kehittämäänsä Virtaa keho-työskentelyyn.

Lisäksi Kati Sarvela tekee tiivistä yhteistyötä australialaisen hypnoterapeutti Jan Skyn kanssa (ESI-työkalu)  sekä amerikkalaisen HopeCoach ryhmän jäsenten kanssa.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s